Contact Details | Skip Links | Site Map | Privacy & Cookies

You are here: Home > Business and Enterprise > Events > Events Archive > Event not found


Blackpool & Fylde ICT Cluster Group

Wednesday 28 November 2007, 1730-1930
The Solaris Centre, Blackpool

The Solaris Centre, Blackpool The Solaris Centre, Blackpool

Agenda

5.30 to 5.45 (15 mins) Networking

5.45 to 5.50 (5 mins) Background and meeting objectives - Steve Riches

Introduction by guest chair - Ed Christiano

5.50 to 6.15 (25 mins) "Member intros" 5-10 minute intro or announcement from each member. Group members & visitors can let others know what their business does, what it needs and also what it can offer other cluster members.

6.15 to 6.40 (25 mins) "Let's help each other" Each member will be asked to contribute an idea for support to one or more of the members based on what they've heard in the Member intros. This may only be an offer of advice or a suggested business prospect. Introductions/referrals are even better - but not essential.

6.40 to 7.10 (30 mins) Speakers: Alexandra Sagar & Pauline Rigby - Forbes Solicitors 'Legal aspects of buying and selling a business' Learn about how you can prepare for the future and plan an exit strategy.

7.10 to 7.30 (20 mins) Discussion of group objectives; AOBs;

Announce speaker and his/her topic at next meeting.

Enquires or Directions:

Ed Christiano / 01253 362600 or

Sue Denver / 07917 053125

Associated Links